Отворена - OhridNews

Отворена

Отворена Отворена: Наум Петрески – Пејач институција, човек другар и 35…

Kонцерт за паметење, концерт за срце и душа, концерт за пријатели и...

Колумни Колумна на министерот Бесими: Даночна реформа – за економски раст,…

Неделава отворивме јавна дебата за реформа во даночниот систем Имав...

Охрид Отворена: “Сеа шу прајме“, Бранко, Стево одигра симултанка

Таче, на Мечкин Камен ќе се каче! Мицка, во Ташмаруништа ќе грицка!...

Писма Отворена: Касарна 1984

Сликање беше строго забрането Дури и затвор можеше да одиш за тоа З...

Колумни Колумна: 8-ми Август за охриѓани трет Илинден

Абре кај се редело цефка толку плитко на само 5 и пол метра под зем...

Колумни Колумна: „БЛАГОДАРЯ ВИ Г-ЖО УРСУЛА“

Абе Господ здравје да ѝ дајт на пустото Урсе Лајен Абе женава ме пр...

Промо Колумна: Камп за македонски бегалци “НАЧАЛНИЧЕ“

Ај ај не туку траскај зелени Кај чоекот напрајл арно за држававае д...

Отворена Отворена: Јавни личности „употребени“ во петиција без нивно знаење, писмото…

Дури и да се потпишале (да биле прашани и консултирани, дел од од н...

Колумни Колумна: Спонтаното Македонче

Се осеќам некако возвишено Жими све Прв пат во мојов живот доживеав...