Автомото - OhridNews

Автомото

28.06.22 15:00

Моделите на „Мерцедес“ од класите „А“ и „Б“ од 2025…

Компанијата „Мерцедес-Бенз“ е сериозна во планот да ја намали понуд...

22.06.22 09:44

Германија против забраната за автомобили со мотори со внатрешно согорување

Германската Влада не се согласува со планот на Европската Унија за ...

11.05.22 10:40

РСБСП: Сообраќајната култура, етиката, толеранцијата сè уште не се на…

Сообраќајната култура, етиката, толеранцијата во сообраќајот, сè уш...

27.04.22 15:27

Доделени наградите „Златно тркало 2022“ за најпосакувани автомобили во земјава

Избрани се најпосакуваните автомобили во рамки на манифестацијата „...

14.03.22 11:40

„Форд фокус“ на Колин Мекреј продаден на аукција за над…

Спортски тркачки автомобил „Форд фокус ВРЦ“, некогаш управуван од л...

08.03.22 10:01

РСБСП: Жените возат одговорно! Биди горда што си ЖЕНА и…

Улогата и значењето на жената за безбедноста во сообраќајот не се о...

18.02.22 11:15

РСБСП: Брзото возење останува доминантна причина за сообраќајните незгоди со…

Брзината е идентификувана како клучен фактор на ризик за безбедност...

10.02.22 19:21

„Тесла“ повлекува речиси 579.000 автомобили во САД поради слаб звук…

„Тесла“ повлекува 578607 автомобили во САД затоа што пешаците можеб...

04.02.22 09:29

„Мазда“ затвори две фабрики во Јапонија

Јапонскиот производител на автомобили „Мазда“ одлучи да го прекине ...