Информирај се - OhridNews
BANER OB –
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  АСП ДАЛВИНА 1
  Baner la fabrique 550-125
 • Платил ама не добил стан во Струга

  30.05.20 21:53

  Филипче: Имаме два избори, или безусловно ќе ги почитуваме мерките или се враќам..

  30.05.20 21:32

  Владата ја донесе Уредбата за издавање ваучери за туризам

  30.05.20 21:08

  Жена повредена во сообраќајка на „Туристичка“

  30.05.20 20:42

  Под налет на ветрот се скрши дрво на „Македонски Просветители“

  30.05.20 20:22

  Омилените јадења со достава повторно достапни за охриѓани

  30.05.20 16:39

  Во Охрид двајца оздравени и двајца на лекување од Ковид 19

  30.05.20 16:01

  Отворена: Просторот каде треба да играат деца оставен на немилост, наместо ..

  30.05.20 15:45

  Казни за 62 охриѓани поради неносење заштитна маска

  30.05.20 15:33

  Општина Охрид: Нејасно е како ВМРО ДПМНЕ без ниту малку срам ја отвара тема..

  30.05.20 15:28

  Вонредната состојба се продолжува за уште 14 дена

  30.05.20 15:08

  35 нови случаи и четворица починати од коронавирус

  30.05.20 14:18

  Креативна урбана акција за поубав Охрид: Грдите катчиња добиваат уметничка ..

  30.05.20 09:26

  Блесна и црквата Св. Богородица Каменско

  30.05.20 08:58

 • Baner Restoran Cun
  30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  Cuba Libre
 • EVN
 • Kampanja Total tv
 • Моќен спот на Марија Шерифовиќ во „празниот“ Белград

  17.05.20 18:46

  Видео: „И ако јас…“ весело музичко првенче на момците од „Боем Клуб“

  06.05.20 07:00

  Видео: Кога ги нема луѓето животните безгрижно уживаат во природата

  02.05.20 12:09

  Татко и син, виртуози на виолина од Охрид, со прекрасна преработка на старата ма..

  28.04.20 22:07

 • Nekrolozi
  OhridNews rezerva
 • Банер Совет за етика во медиуми