Колумни - OhridNews
Колумна: Кислородна такса

10.05.22 07:00

Јас зедов, а ти не знам шо чекаш Абре не играј си со животот И то зедов од оние најновине гас маски никогаш да не ја ваѓам Со си нејзе да можам да јадам, пијам, пушам…Е до...

Колумна: „Че се зближување со Аљи“

03.05.22 12:36

Абе ме нервираш ко ќе не разбираш и само гаташ нешто Шо луѓе ќе бевте само напади и напади Прво и прво не е класичен споменик туку столб И овај столб како шо рече на течен макед...

Колумна: Мирувањето на штрајкот – сламка за спас на арогантната власт, наставниците нема да отстапат

01.05.22 11:38

Владата пресмета најмалку 20 000 просветни работници на најавениот протест и – смртно се исплаши! Не треба да се фрлаат дрвја и камења по синдикалниот лидер на СОНК, ниту ...

Колумна: Непристоен предлог и потценување на учителот

17.04.22 18:52

Веќе 7 ден, по вина на власта, образованието во државата е во прекин Учениците не се во можност во континуитет да одат на училиште Државата не им обезбеди ниту нормални услови, ...

Колумна: „РСМ и све е можно“

12.04.22 22:56

Ај ич да не ти е гајле Пи кафе и глеј си работа А јас маскава ја носам и во спиење, а не домати Абре какво ваѓање каков бутур Како сум навикнат на неа санќим срасната ми е за но...

Колумна: Генерален штрајк за враќање на достоинството на учителот!

09.04.22 22:09

Уште два дена и’ останаа на Владата за да сфати колку несериозно се однесува кон најсериозните проблеми во нашата држава, во нашето општество! Уште само два дена им останаа на м...

Колумна: Фетаи ги покажа фискалните

29.03.22 18:34

Абре каков чоек ќе беше овај Кољо Тупанче министерот за правда Е ко ова дете бар 3-4 совесни да имаме во владава ќе станиме Холандија, зш ќе и цутат љаљиња на нашава македонска ...

Колумна: Не знает со кого се закачија

22.03.22 07:03

Остај Прекини Друг ќе продолжит да вртит со сајлата во шахтата Викни го Перета нека продолжит и нека ја вртит сајлата една недела ак требит Алооо…јас реков една недела З`ш...

Отворена: Собирањето доброволци преку дипломатските преставништва е опасен преседан, на Балканот особено

07.03.22 09:59

Дискутабилен е јавниот повик на дипломатско-конзуларните претставништва на Украина за регрутирање на доброволци за борба и одвраќање на руската агресија од нејзината теритоирија...

Колумна: Короната фати кралица, а Бујар кажа виц

01.03.22 10:34

Значи ко ќе сушнам вакви вести ексик ми идат Ова коронава ти мавала и на тинејџерки Еве виде пред некој ден …кралицата фатила корона Ц ц ц Ама пак од друга страна се изра...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер