Македонија - OhridNews

Македонија

08.06.23 13:48

Шаќири: Располагаме со 720 образовни асистенти, доколку има потреба бројката…

Располагаме со 720 образовани асистенти и доколку има потреба ќе би...

08.06.23 10:32

Учебната година за средношколците завршува утре, за основците на 14…

Наставата од учебната 2022/2023 година утре (9 јуни) ќе заврши за с...

07.06.23 15:22

Претставници на меѓународни новинарски организации во Скопје: Потребен фонд за…

Постигната е согласност да се отвори дебата со Владата за формирање...

07.06.23 14:15

Ковачевски: На лидерската средба слушнавме дека ВМРО-ДПМНЕ не е против…

Ваков демократски дијалог треба да има на сите нивоа Добро е што ст...

07.06.23 14:12

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ не поддржува уставни измени под вакви услови, но…

ВМРО-ДПМНЕ е подготвена да влезе во влада со СДСМ и со останатите п...

07.06.23 13:18

Осумдесет проценти од германските инвеститори би вложиле повторно во државава

Осумдесет проценти од греманските инвеститори повторно би инвестира...

07.06.23 11:57

Ковачевски со три предлози на лидерската средба со Мицкоски

Премиерот Димитар Ковачевски на лидерската средба со лидерот на ВМР...

07.06.23 10:01

Најавен зголемен број на туристи од Словачка

За многу кратко време туристи од Словачка и централна Европа ќе бид...

06.06.23 13:56

Шаќири очекува 1 септември со учебници, проблем се предметите за…

Очекувам овој 1 септември да бидеме поподготвени од сите претходно ...