Видео Интервју - OhridNews

Видео Интервју

18.04.24 15:53

Интервју со Никола Тодороски: Ако за нешто сум среќен во…

Извонредниот стендап комичар со интернационална кариера, Никола Тод...

10.04.24 14:20

Видео интервју: Големиот Вангел Наумовски остави неизбришлива трага во современата…

Оваа година се навршуваат 100 години од раѓањето на големиот ликове...

07.11.23 11:59

Разговор со Владимир Четкар: Ни недостигаат борба и дела за…

Секоја генерации има своја битка Пред 79 години тоа било битката за...

29.07.23 19:20

Интервју со Амбасадорот Дејвид Гир: Неопходни се одлуки и конкретни…

Доколку не се промени Уставот, тогаш во пракса тоа значи дека проце...

13.09.22 14:06

Разговор со д-р Александар Раковиќ: Македонската нација не е измислена,…

Решавањето на црковниот спор меѓу Македонската православна црква и ...

29.07.22 16:17

Интервју со Амбасадорот Дејвид Гир: Државата може да влезе во…

Договорот за прифаќање на францускиот предлог резултираше со отвора...

02.06.22 13:50

Димовски: Единствен излез од состојбата во која се наоѓа земјата…

Во Македонија имаме повеќе кризи, не само економска, енергетска и п...

20.04.22 14:23

Видео: ЈП „Охридски Комуналец“ почна да го решава проблемот со…

ЈП „Охридски Комуналец“ преку хуман третман на кучињата скитници ќе...

07.10.21 12:52

Видео разговор со Кирил Пецаков: Ветувам ефикасна и функционална локална…

Во рамки на бесплатната презентација на кандидатите за градоначални...