Што, кога, каде? - OhridNews

Што, кога, каде?

16.06.24 14:10

ОДВ Електрик прослави 10 години раст и развој и остварување…

Пред десет години започна со реализација една убава идеја со само д...

14.06.24 14:00

„Лошо куче“- Стендап шоу со Никола Тодорски утре во Jazz…

Исклучителниот стендап комичар Никола Тодороски, утревечер ќе наста...

10.06.24 18:10

24 годни „Куба либре“ – успешна приказна која буди спомени…

Познатиот охридски угостителски бренд „Куба либре“ во среда, 12 јун...

06.06.24 13:36

Богата програма на третото издание на Ohrid Wine Festival

Богата музичка програма и неповтoрлива забава за охриѓани и туристи...

31.05.24 14:22

10 години ОДВ ЕЛЕКТРИК во Македонија

Од поле до модерна фабрика со 1000 вработени, ОДВ ЕЛЕКТРИК една дец...

27.05.24 12:32

Со претставата „Госпоѓа Министерка” Народен театар Охрид ќе го прослави…

Во понеделник, 3-ти јуни, со претставата „Госпоѓа Министерка”...

22.05.24 14:35

Најголемиот детски, театарски – музички спектакл “Црвенкапа” во недела во…

Во недела во Охрид ќе гостува најголемиот детски, театарски – музич...

16.05.24 08:05

Сопственикот и главниот оперативен тим одушевени од развојот на Костал…

Оваа недела во посета на „Костал Македонија“ е главниот оперативен ...

13.05.24 12:08

Едукативна дегустација во Канео Ресторан со “Riedel Glass” и винарија…

Како истакнат поддржувач на винската култура, Канео ресторан ја има...