Околина - OhridNews

Околина

07.06.23 13:57

Фото: Изложба на цртежи од струшки автори во НУ Центар…

Изложба на цртежи од струшки атвори отворена во НУ Центар за култур...

07.06.23 09:36

Отворен Кабинет на министерот Спасовски на 15 јуни во ОВР…

Новиот проект „Отворен Кабинет“ на Министерството за внатрешни рабо...

05.06.23 09:29

Изложба на цртежи во НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“

Изложба на цртежи денес ќе биде отворена во НУ Центар за култура „Б...

03.06.23 10:43

Старите метални контејнери во Струга ќе бидат заменети со нови…

Јавното претпријатие „Комунално“ Струга почна акција за промена на ...

31.05.23 14:26

СВП објави конкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ за 2023 година

Националната установа – манифестација „Струшки вечери на поез...

27.05.23 13:15

Шаќири: Дел од реформата за основно образование е спојување на…

Вкупно 15620 ученици денеска полагаат државна матура, а резултатите...

27.05.23 09:03

Шаќири во посета на СОУ „Ибрахим Темо“ во Струга по…

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири денеска ќе го посети...

25.05.23 12:17

Ставени во функција пумпните станици во Дебрца

ЕВН ја повлече одлуката за исклучување на пумпните станици во Дебрц...

24.05.23 21:31

Ногачески: Градоначалникот никого не оставил без вода, исклучувањето што го…

Во врска со исклучувањето на електричната енергија од страна на опе...