По еден мал застој поради Ковид -19 НУ Библиотека во рамките на годишната програма отпочна со збогатување на книжниот фонд .

Тој во септември е oсвежен со повеќе квалитетни дела кои од сега можат да се најдат во градската библиотека.

Нови книги во Градската библиотека

OhridNews