НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид, во месец мај го збогати книжниот фонд со нови наслови:

“Огнена одмазда” – Џ. А. Џенс
“Каде сенките темнеат” – Мајкл Ридпат
“Училиште за славни” – Синди Џефрис
“Морници” – Меги Стифвотер
“Леон” – Инге Мејер Дитрих
“Магии” – Априлин Пајк
“Спас 3” – Исидора Бјелица
“Е, баш ви фала” – Марко Видојковиќ
“Ѕвер” – Алекс Флин
“Поп дива” – Синди Џефрис
“Ти чука ли срцето за мене?” – Оливера Николова
“Златно срце” – Косара Гочкова

Издавањето на книгите во охридската библиотека се врши секој работен ден од 8 до 18 часот.

OhridNews