Нов трејлер за филмот “300: Rise Of An Empire” беше прикажан пред неколку дена. Трае една минута, но доволнно за да се прикажат голем број сцени кои изгледаат навистина неверојатно.

Продолжението на “300” ќе ја доживее својата премиера на 7ми Март 2014 година, а критичарите предвидуваат дека новиот филм ќе го има истиот успех како и неговиот предходник.