Багзи е млад хип-хоп артист од Охрид, кој покрај со хип-хоп се занимава и со диџејство. Има објавено неколку песни, а во овој предновогодишен период ја изненади јавноста со една празнична тема и спот.

Песната насловенa како „Drunk N’ Bells, е во соработка со MWP продукција, а спотот е снимен од страна на Дарио Јанковиќ-General film Studio. Има интересна новогодишна тема. Со оваа песна, Багзи посакува Среќни празници на сите и неговата порака е да уживате со добра музика.

Прв видео запис на младиот хип-хоп артист од Охрид – Багзи

OhridNews