Бразилскиот супер модел Адријана Лима заедно со Александра Амброзија имаат најдолг стаж меѓу актуелните ангели на Викторија сикрет. Заносната Лима  веќе 13 години се појавува на модниот спектакл и вели дека не се уморила од рекламирање на екстравагантната долна облека.

OhridNews