Црвениот крст во соработка со ЛДС црквата од САД обезбеди средства за хигиена, заштитни маски, ракавици и визири.

Истите се предадени на Одделението за гинекологија и акушерство при Општата болница во Охрид.

Американска донација за Гинекологија Охрид

OhridNews