Една Аргентинка од градот Кориентес чека седморки кои биле зачнати без помош од лекови за плодност, објавил локалниот печат. Породувањето со царски рез е закажано за 30. август.

Родителите веќе одбрале имиња за СЕДУМ девојчиња кои треба да дојдат наскоро на свет. Најмалото бебе е тешко само 400 грама, а најголемото 2 килограми.

С.К.