Јавната Расправа за Предлог – буџетот на Општина Струга за 2023 година ќе се одржи во вторник информираат од Општина Струга.

Добродојдени сте со Вашите идеи и предлози, секогаш за доброто на Струга и за потранспарентна општина!, велат во информацијата.

Јавната расправа е со почеток во 12:00 часот, во салата на Совет на Општина Струга.

OhridNews