Во четвртата француска лига настана хаос на теренот откако Хермен Коре постигна потценувачки погодок против големиот ривал на неговата екипа. Тој истрча половина терен и пред линијата на празниот гол се навали и со глава ја погоди мрежата. Противници тешко го поднесоа тоа па го бркаа по теренот. Погледнете !

 

Ohridnews