Охриѓанецот Александар Петрески со нова инструментална композиција која ја направи специјално за ова видео со кадри од мирот на охридското езеро.

Сосема случајно по желба на Aspasija TP ја компонирав оваа музика, како позадина за нејзиното видео. Беше готова за неколку дена, бидејќи морав да излезам од ангажманот за тековни проекти кои ќе се готови во текот на месецов, вели Петрески.

Петрески претходно ги има објавено авторските песни „Last goodbye“ и „Blue Lights“.

OhridNews