На последниот тренинг за 2016 година младите членови во фудбалската школа Ла Масија без изненади од Дедо Мраз. Тој на сите фудбалерчиња им даде пакетчиња, а одигра и една партија фудбал на задоволство од сите.

Членовите на фудбалската школа Ла Масија изненадени од Дедо Мраз.

OhridNews