Последниот викенд во месец март, носи добра забава. Градот живна со доаѓањето на пролетта, иако времето не ги послужи објектите со тераси. Кафетериите во викендов што е пред нас со добра понуда за екстра забава.

Петок 30.03.2007 во кафе Кadmo гостува Ѓоко Таневски

Во Balance вечерва за забавата е задолжен Dj Топал…


Петок (30.03.2007) во Liquid стандардна шема. Гостите ќе ги забавува Dj Игор кој ке го презентира својот house сет наречен Waves of sound….

              

Во Mezzo forte bianco вечерва свират Камелеон…..  
                                                                                                           

Повеќе информации за забавата во Охрид ќе најдете  во рубриката Ноќен живот…