И овој празничен викенд „Куба Либре“ на посетителите им нуди извонредна забава. По настапот на Ѓоко Танески синоќа, вечерва гостите ќе ги забавува Dj Buce.

Во сабота, 3-ти јуни, во „Куба Либре“ настапува “BandOff”.

Забавите почнуваат во 22 часот. 

OhridNews