Најпрепознатливиот моден бренд во регионот за венчаници и облека, бутици „Емили“, деновиве направи ексклузивна фотосесија на новата колекција 2018 на венчаници, свечени фустани и машка облека.

Во фотосесијата што ја изработи „Мега продукција“, учествуваа моделите Христијан Колевски, Никола Донески, Емилија Петанческа, Делза Речи и Марија Мојсоска. За професионалниот изглед на сцената се погрижи цвеќара „Далија“.

Прекрасните модни парчиња од најновата колекција на бутици „Емили“ можат да се најдат во добро познатите продажни места во ТЦ „Амам“ на кат во Охрид и наспроти градскиот пазар во Струга. Повеќе информации и фотографии од најновите модели ќе најдете на следниот ЛИНК.

Во продолжение погледнете дел од работната атмосфера на ексклузивната фотосесија на бутици „Емили“ за најновата колекција 2018.


Ексклузивна фотосесија на новата колекција 2018 на бутици „Емили“

OhridNews