Љубителите на добрата музика денеска во ресторанот „Билјанини извори“ ќе уживаат во новото издание на „Есенски џез“ со Владимир Четкар.

На настанот официјално ќе биде промовирано новото музичко видео на Четкар, кое се снимаше на повеќе локации во Македонија.

Eсенски џез во ресторан „Билјанини Извори“ со Владимир Четкар започнува во 14 часот. 

Влезот е бесплатен!

OhridNews