Фудбалската школа Фер Плеј со членовите и родителите со музика и песна и коктел во ресторанот Фонтана ја испратија 2015 година.


Годината во заминување одново беше плодна за „виолетовите“ кои учествуваа и победуваа на многу турнири во Македонија и надвор од неа.


Исто така во 2015 година за одбележување е беспрекорната организација на „Фер плеј купот“ кој самостојно го организара фудбалската школа.

Ohridnews