Високите преставници од Општинскиот фудбалски сојуз од Охрид и судиите кои членуваат во истиот со заеднички коктекл во ресторанот „Боем“ ја испратија 2017 година.

Сите присутни разменуват впечатоци од годината што изминува која понуди доста возбудувања и обврските за судиите и за спортските работници од Охрид.

Новата 2018 година носи нови предизвици за кои охридските судии и спортски работници ќе ги прифатат со раширени раце.

OhridNews