Компаниите често не бираат средства да ја остварат целта, па така не ретко сме сведоци да рекламни кампањи кои отвараат морални дилеми. Една таква е на овој рекламен билборд во главниот град на кој стои фотографија и цитат на колумбискиот нарко бос Пабло Ескобар одговорен за илјадници убиства во својата земја.