Познатиот ирски паб „Даблин“ на градскиот кеј во Охрид, синоќа, го прослави петтиот роденден. Во славеничка атмосфера зачинета со добра музика и одлични специјалитети од кујната на „Даблин“ уживаа голем број гости и пријатели на пабот кој веќе пет години е омилемо место за излегување на охриѓани.

Среќен роденден „Даблин“!


Пабот „Даблин“ го одбележа петтиот роденден

OhridNews
фото: Емил Јовановиќ