Фудбалерот на Бордо, Малком покажа акробатски способности на мечот со Лион кои му донесоа пенал место оскар за најдобра глума. Главниот арбитар Френсис Летексир наседна на глумата на Малком кој пеналот го претвори во погодокот. Погледнете !

OhridNews