По повод Денот на виното и вљубените, на 14 февруари, среда, во „Куба Либре“ ќе настапи Ѓоко Танески со неговиот бенд.

Почеток: 22 часот.


Ѓоко Танески настапува во „Куба Либре“

OhridNews