Најновиот сингл на познатиот саксофонист Горан Папаз е посветен на неговиот син. “Аранжманот и продукцијата се изработени од страна на македонскиот продуцент, Проф. Гоце Симоноски, а музиката е дело на Папаз.

Гоце и Папаз соработката ја започнуваат уште пред 7 години кога го извадија синглот “Разбуди се”, а ова е најава за новиот проект на Папаз кој треба да биде завршен наредната година. За оваа песна се планира и видео запис кој треба да биде изработен во текот на ова лето”.


Горан Папаз со сингл посветен на својот син

OhridNews