На иницијатива на ЛК Лихнидос и официјално плоштадот кај мини маркет ќе го носи името на големиот охридски уметник Вангел Наумовски. Наскоро иницијативата ќе биде ставена на дневен ред на Седница на Совет.

OhridNews