Во просториите на Јавното претпријатие „Билјанини Извори“, каде што и ќе се игра, извлечени беа групите за Бизнис лигата во Охрид. Во најновиот проект на Ј.П. „Билјанини Извори“ ќе учествуваат 12 екипи поделени во две групи со по шест екипи. Бизнис лигата започнува викендов.

Групите:

Група А: Инекс, Проаква, Скопско, Пазар, АСП Пак, Метропол

Група Б: Комуналец, Костал, Еко Шпар, Нискоградба, ЛТХ Леарница, Општина Охрид

Двојки 1. коло:

Сабота:

13ч: Инекс – Метропол

14ч: Проаква – АСП Пак

15ч: Скопско – Пазар

Недела:

13ч: Костал – ЛТХ Леарница

14ч: Комуналец – Општина Охрид

15ч: Еко Шпар – Нискоградба

OhridNews