Извлечени се групите за меморијалниот турнир во мал фудбал во чест на прерано починатиот градоначалник на Охрид проф. Јован Стојаноски, кој ќе се одржува во СРЦ „Климент Колески“.

Вкупно 24 екипи поделени се во шест групи. Пласман во нокаут фазата ќе обезбедат првопласираните и второпласираните на табелата и четирите најдобро третопласирани.

Турнирот ќе започне утре, а вкупниот награден фонд изнесува 280 00 денари.

Групите:

Група А: Викса Пром, Златара Бени и Ерол, Санитарија Грини, Хотел Престол

Група Б: Александар Фудбал, Арсенал Охрид, Сити Дентал, Еуро Стил

Група Ц: Фаланга Волино, Фризерско студио Армани, Црна Река, Шила

Група Д: АСП Пак, Бел Мерцедес, Кафе бар Арена, Такси Мече

Група Е: Сатеска, Адвокатска канцеларија Шајн и Златара Бонасера, Хотел Нова Ривиера, Мате Маркет

Група Ф: Др Баткоски, Електро Промет, Мешеишта, Лакочереј