Извлечени се групите за третото издание на меморијалниот турнир во мал фудбал „Климент Колески“.


31-те учесници поделени се во осум групи. Седум од нив се по четири екипи, а една има со три екипи.

Во елиминациската фаза обезбедуваат пласман најдобрите прво и второпласирани екипи по групи.

Групите:

Група А: АСП Пак, Мешеишта, Хотел Мираж, Др. Баткоски

Група Б: Бел Мерцедес, Златно Зрно, Фудбал, Викса Пром

Група Ц: Shilla Smoothies, Фер Плеј Аматери, Златара Бонасера и Адвокатска канцеларија Шајн, Диба Трејд

Група Д: Црна Река, Фаланга Волино, Ординација Дентал, Казино Адмирал

Група Е: Жито Леб, Компани Филипоски, Златни Зраци, Електро Промет

Група Ф: AV Carries, Арсенал Охрид, Вики Транс и Кафе Ла Тараса, Казино Мактрикс

Група Г: Мистер И, Сатеска, Скопско, Санитарија Грини

Група Х: Сопотница, Хотел Нова Ривиера, Еко Шпар, Тамаро Маркети.

OhridNews