Камерон Дијаз се повлекува од филмската индустрија. 45-годишната успешна актерка најавила дека заминува во пензија и нема намера повеќе да се врати на големото платно.

Веста за „пензионирањето“ на познатата филмска глумица ја пренесе угледниот „Дејли Меил“ повикувајќи се на изјава на Селма Блер, блиска пријателка на Камерон, која истакнала дака целосно сака да му се посвети на семејството.

OhridNews