Капитенот на Селтик, Скот Браун треба да биде пример за пожртвуваност за помладите генерации, а не фудбалерите кои едвај чекаат да бидат удрени и да се превиткуваат на теренот. Предводникот на „детелините“ на дуелот со Абердин машки издржа два стартови и удар во глава со топка, а кога сите мислеа дека кога ќе стане ќе им возврати, тој заигра и ја крена публиката на нозе. Погледајте !

OhridNews