Кендис Свонпул е една од најубавите жени на светот, а тоа по кој знае кој пат го докажа на снимањето на новиот едиторијал на Сент Бертелемима, остров во Малите Антили. Кендис својата раскошна убавина ја покажа во минијатурно бикини кое едвај го прекриваше нејзиниот затегнат задник.

 

Кога ќе ги погледнеме фотографиите, веднаш ни станува сосем јасно зошто прекрасната Кендис е во самиот врв на најдобро платените модели на денешнината. Ангелот на модната куќа „Викторија Сикрет“ со својата фигура, заносното тело и облините жари и пали на секој чекор.