Актерката познаta по беспрекорниот стил и прекрасен тен, стана портпарол за убавина на францускиот бренд Лореал Профешнал. Лореал со гордост ја претставува Кирстен како прва портпаролка која ќе ги претстаувва идните стратешки лансирања.

“Чувствувам поврзаност со Лореал. Брендот е изразено поврзан со модата и ја ценам неговата предаденост на иновациите, постојано стварање на нови професионални услуги и производи со кои се постигнуваат тренди стилови. Лореал им овозможува на фризерите да ја трансформираат и откријат убавината на секоја жена на светот. Поради тоа сум многу горда што сум дел од овој прекрасен проект.“ -изјавила гордата амбасадорка Кирстен Данст.

извор:www.elle.hr