Во петoк, 3-ти ноември, во клуб „Еспана“ настапуваат Kiss me & Jule.

Забавата почнува во 22 часот.

Клубот работи до 05 часот.


Kiss me & Jule настапуваат во клуб „Еспана“

OhridNews