ТОП МАРКЕТИТЕ ОД ДЕНЕС 16.03.’20 ЌЕ РАБОТАТ СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ОД 08 ДО 20 ЧАСОТ И ВО НЕДЕЛА ДО 16 ЧАСОТ!

ТОП ТОБАКО НА ПЛОШТАД (УЛ. „ЦАР САМИОЛ“ 6) НЕМА ДА РАБОТИ

ТОП МАРКЕТ КОЊСКО ЌЕ РАБОТИ ОД 08 ДО 16 ЧАСОТ

ОВА РАБОТНО ВРЕМЕ ЌЕ ВАЖИ СЕ ДО СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА МОМЕНТАЛНАТА СИТУАЦИЈА СО КОРОНА ВИРУСОТ

ВО МЕЃУВРЕМЕ ЌЕ СЕ ВРШИ СЕКОЈДНЕВНО ДЕЗИНФИЦИРАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ НА СИТЕ ОБЈЕКТИ