На 10-ти август, четврток во Кадмо бар во стариот дел на Охрид, ќе настапи култниот балкански бенд „Неверне бебе“. Настапот во Охрид на „Неверне бебе“ е дел од нивната балканска турнеја.

Концертот започнува во 22 часот, а бројот на места е ограничен. 

Концертот е поддржан од винарија Далвина, Горска и лајанс клубот Лихнидос, а дел од собраните средства на настанот ќе бидат донирани за помош на лице од Охрид со квадриплегија.

OhridNews