Најурбаното мезачко катче во Охрид воведе нови услуги за клиентите. „Мезе бар 10“ започна со професионален кетеринг и организација на секакви видови веселби по најповолни цени.

„Бидете наши гости и уживајте во вашите посебни денови кои се одбележуваат еднаш во животот и дозволете нашиот професионален тим да се погрижи за истото. Доколку се’ уште размислувате каде да ги прославите вашите матури, родендени, крштевки, свечени коктели повелете во нашиот локал и одберете ја најдобрата понуда по најниски цени“. – порачуваат од „Мезе бар10“.

OhridNews