Младиот модел од Охрид Ѓоко Сучкоски неодамна го потпиша долго очекуваниот договор во траење од две години со странската модна агенција С.Н.О.Б. По тој повод Ѓоко изработи фотосесија за агенцијата на брегот на Охридското Езеро.

Веднаш по оваа, Ѓоко направи уште една професионална фотосесија, овој пат во студио.

Ѓоко има само 13 години, а веќе добро плива во манекенските води.

OhridNews