Ќоше со мирис на свежо мелено кафе. Со свежина на цедена лимонада и полна чаша овошје!

Нешто што му фалеше на плоштчето кај “Мини маркет”.

Од денес, плоштатчето покрај место за најмладите стана и место за љубителите на добра голтка кафе, ладна лимонада или кремаст милк шејк.

Новото Ќоше “coffee to go” – ве очекува!

OhridNews