На барање на публиката хит претставата „Секс, лаги и љубомора“ повторно е ставена  на репертоарот на Охридскиот народен  театар, во среда 02.11.2022 г. со почеток во 20.00 часот.

Влез 200 денари.

Напоменуваме дека билетите се пуштаат на билетара во понеделник 31.10.2022 г. од 10.00 – 20.00 часот.Резервации за претставата не се примаат и се продаваат само на билетара по принцип “Прв дојден – прв услужен”. – информира Центарот за култура “Григор Прличев”.

OhridNews