Во рамки на проектот на локалната самоуправа „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“ волонтерите на Црвен крст Охрид на сцената на „Малиот плоштад“ (кај Мини Маркет) денес, 14-ти јануари, недела, ќе  изведат музичко-сценски перформанс.

Преку глума, пантомима и музика младите на Црвен крст Охрид ќе испратат силна порака за мир, хуманост, толеранција.

Настанот ќе почне во 13 часот.

OhridNews