Официјалниот канал на „јутјуб“ од германската Бундес лига направи топ листа на најлоши прослави на погодоци во изминативе неколку сезони. Фудбалерите одбираат разно разни начини, но некои не завршуваат по планираното. Погледнете !

Ohridnews