Како што одминува времето така натпреварите на турнирот во мал фудбал „Велгошти 2013“ стануваат се понеизвесни.

На трите натпревари на кои една екипа забележа победа беше изразена со еден гол разлика што кажува за квалитетот на турнирот.

Резултати :

Филип Компани – Лакочереј 4-3
Ресторан Путник – Мелбурн Македонија 1-0
Вис Пој – Вилинец 2-1
Мислешево – Бел Мерцедес 0-3 службено
Жито Леб – Мешеишта 1-1

Денес играат :

19:30 Ресторан Путник Битола – Биксерски клуб Охрид
20:30 Мајсторче – Фембрио Велестово
21:30 Урбан кафе Ресен – Спортко Немо
22:15 Кадмо плажа – Бел мерцедес
23:00 Кибо пласт – Ремис

Мх.П.