Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето во горната зона на стариот дел од градот информираат од ЈП Водовод Охрид.

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 09:00 часот ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето во горната зона од стариот дел на градот, велат во соопштението од претпријатието.

OhridNews