Понудата од кафулињата и диско клубовите за викендов е доста добра и ако се подобри малку времево, ќе има одлични услови за – ЗАБАВА!!!

Во Kadmo викенд журката денеска продолжува со Dj Јане…

Во Mezzoforte Bianco саботата е резервирана за Dj Мравка…

Во Balance во сабота стандардни се Анита & бенд. Вечерна свирка…

Во Liquid викендот ќе биде во знакот на Dj Игор…

Во ноќниот клуб – Taboo  во сабота ќе биде „густо“. Тeen забава од 16 до 20 часот, а вечерта од 22 часот RnB ноќ со DJ Fani.


Тeen забава сабота од 16 до 20 часот


RnB – DJ Fani сабота од 22:00 часот